Ekonomisti Heikki Pursiainen kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Helsingissä

Helsingin kokoomus on nimittänyt ekonomisti, valtiotieteiden tohtori Heikki Pursiaisen ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin.

Avainsanat:

EduskuntavaalitHelsinkiKokoomus

Pursiainen on tehnyt pitkän uran talouden parissa tutkijana, virkamiehenä, ajatuspaja Liberan johtajana, journalistina ja yrittäjänä. Tällä hetkellä hän työskentelee muutostoimisto Ellun Kanojen pääekonomistina.

”Olen viime vuodet kommentoinut politiikkaa, välillä aika terävästikin. Suomalaisen politiikan perusongelma on kykenemättömyys tarpeellisiin uudistuksiin. Nyt on aika katsoa, miten itse pärjään. Ensi vaalikaudella on tehtävä isoja päätöksiä. Ne määrittelevät olemmeko tulevaisuudessa hyvinvoiva, avoin ja iloinen Suomi vai näivetymmekö, sulkeudummeko ja köyhdymmekö.”

Mediasta, muun muassa Ylen Aamu-tv:n Jälkipörssistä tuttu talousasiantuntija Pursiainen on kirjoittanut kaksi kirjaa. Hänet tunnetaan myös värikkäistä someanalyyseistään, -huumoristaan ja -runoistaan.

Kokoomus oli lopulta Pursiaiselle helppo valinta. ”Suomen on löydettävä reitti tulevaisuuteen vasemmiston vallanneen holtittoman rahaa riittää -asenteen ja oikeistopopulistisen näivettymispolitiikan välistä. Niiden tilalle tarvitaan aidosti liberaalia talouspolitiikkaa. Haluan paitsi säästää ihmisten rahoja, myös vapauttaa markkinatalouden luovan voiman. Maltillisen oikeiston yhteenliittymä kokoomus on ainoa liike, joka pystyy tähän.”

”Heikki laajentaa ja täydentää hienolla tavalla Kokoomuksen ehdokaslistaa. Olemme innoissamme ehdokkuudesta ja uskomme hänen tuovan uusia näkökulmia ja ajatuksia eduskuntaan. Tervetuloa mukaan Heikki!” iloitsee Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki.

Tule mukaan

Poliittinen kampanja vaatii suuria ponnistuksia, enkä pysty siihen yksin. Jos haluat auttaa, tule mukaan kampanjaani sinulle sopivalla panoksella.